3 Replies Latest reply on Sep 6, 2013 7:46 AM by nick

    Apple TV

    techiescum New Member

      I am having trouble consistently connecting an Apple TV device to our BlueSocket wireless network. Seems to work fine for a while, then nothing. The minute I reboot the AP it is connected to, I see the device again and can connect to it. Any ideas?

        • Re: Apple TV
          kennethfernandes Employee

          Please confirm you are running the latest AP firmware. 6.5.4-11 for BSAP-18XX's running on the vWLAN product line and 6.5.4-10 for BSAP-18XX's running on the BSC product line as of this writing (Wireless>AP>firmware column). If you are running the latest firmware, please open a support case. It appears a support case would be much more efficient for this type of issue.

           

          Thanks,

           

           

          Ken

            • Re: Apple TV
              techiescum New Member

              Thank you Ken, much improved!!

              • Re: Apple TV
                nick Employee

                I went ahead and flagged the "Correct Answer" on this post to make it more visible and help other members of the community find solutions more easily. If you don't feel like the answer I marked was correct, feel free to come back to this post to unmark it and select another in its place with the applicable buttons.  If you have any additional information on this that others may benefit from, please come back to this post to provide an update.  If you still need assistance, we would be more than happy to continue working with you on this - just let us know in a reply.