3 Replies Latest reply on Sep 6, 2013 7:45 AM by nick

    Ap-1800 upgrade issues

    aboggs New Member

      Long story short we blew a power supply on the old Bluesocket box and had a replacement sent out.

      Since it was down anyway we decided to upgrade the AP's from 1500's to 1800's.

      Since doing that about 10% of our patrons are unable to pass internet traffic.

      They connect but go no where.

      It appears to be effecting a range of Atheros Chipsets. Mostly AR9285/7's

      I have made sure that a bunch of them are using the latest drivers.

      We have tweaked this and that on the AP's but nothing seems to help.

        • Re: Ap-1800 upgrade issues
          erik Employee

          Thanks, aboggs. Out of curiosity, do you have "Enable WMM and Admission Control" selected under the QoS Settings subheading in Wireless > Global > 802.11b/g/n (and 802.11a/n)?

           

          Regards,

          Erik

            • Re: Ap-1800 upgrade issues
              aboggs New Member

              It is now. We will see if that helps.

              Will report back.

              • Re: Ap-1800 upgrade issues
                nick Employee

                I went ahead and flagged this post as “Assumed Answered.” If any of the responses on this thread assisted you, please mark them as either Correct or Helpful answers with the applicable buttons. This will make them visible and help other members of the community find solutions more easily as well as award points to the users that helped you. If you still need assistance, I would be more than happy to continue working with you on this - just let me know in a reply