3 Replies Latest reply on Sep 5, 2013 11:00 AM by nick

    emailing reports

    jwhausk New Member

      Setup a report with a report interval of yesterday.  I receive the email immediately but I don't receive the daily email at midnight as expected.  Any suggestions on why the daily email is not being sent? BlueSocket controller BSC-2100

        • Re: emailing reports
          daniel.blackmon Employee

          jwhausk

           

          Because the report relies on the time on the unit, you should check that the time is correct. You probably want to check your General Time and Email settings. You can use a packet capture to see if the SMTP traffic is flowing out of the protected interface around midnight although that probably would require you start the capture around the expected time otherwise it would get quite large. The fact that you get the first email, but no others leads me to believe there is more likely an issue with the time than the email settings.

           

          Please note the BSC 2100 is unfortunately end-of-life and end-of-support, so we may find this issue difficult to resolve.

            • Re: emailing reports
              jwhausk New Member

              Thanks Changing the delivery time form the default 5 minutes after end time to 1 minute resolved the issue.

               

              John

              • Re: emailing reports
                nick Employee

                I went ahead and flagged the "Correct Answer" on this post to make it more visible and help other members of the community find solutions more easily. If you don't feel like the answer I marked was correct, feel free to come back to this post to unmark it and select another in its place with the applicable buttons.  If you have any additional information on this that others may benefit from, please come back to this post to provide an update.  If you still need assistance, we would be more than happy to continue working with you on this - just let us know in a reply.