3 Replies Latest reply on Mar 20, 2013 9:32 AM by tuner

    Cannot access the WMI after flash

    tuner New Member

      Its not responding to any pings and the ip address hasn't changed.

       

      bvi 1 is DOWN, line protocol is DOWN

        Ip address is 192.187.218.45

        Netmask is 255.255.255.0

        MTU is 1500

        Fastcaching is Enabled

       

      I've tried enabling the http server but still no luck?

        • Re: Cannot access the WMI after flash
          levi Employee

          tuner:

           

          Thank you for asking this question in the support community.  From the output above, it appears the BVI interface is down, so you will not be able to access the unit via that IP address.  Is the Ethernet cable plugged in?  If you would like to reply and attach the current configuration, I will be happy to review it for you (please, remember to remove any information that may be sensitive to the organization). 

           

          Levi

          1 of 1 people found this helpful
          • Re: Cannot access the WMI after flash
            levi Employee

            tuner:

             

            Do you still have questions on this topic?  If so please reply to this post and I will be happy to help in any way I can.

             

            Levi

              • Re: Cannot access the WMI after flash
                tuner New Member

                It was plugged in and no changes were made to the connections but it didn't want to respond. I started to download the factory configuration file and firmware, while doing this I changed which Ethernet port I was using to connect the router and after a few min it started to respond to pings. But only on ETH 1 would it respond and work, none of the switch ports would work. So I uploaded the factory defaults and re uploaded the firmware and configured it using the WMI and config. wizard. Now it's working again, sorry for not closing this earlier.