5 Replies Latest reply on Mar 21, 2018 8:17 AM by rthompson

    Message Waiting Issue

    twalk17 New Member

      I'm having an issue with MWT not working on a 2500 set and a Astra M9316 set being served from an Adtran TA 900e. The MWI light does not light when messages are left.  Has anyone else come across this issue?'

       

      Thanks

        • Re: Message Waiting Issue
          jayh Hall_of_Fame

          Set the mwi to "neon" for the 2500 set, this should fix the Aastra as well.

           

          conf t

           

          int fxs 0/1 ! (or whatever analog port is appropriate)

          mwi neon

           

          [Ctrl-Z]

          wr mem

            • Re: Message Waiting Issue
              rdeed New Member

              ...thought to pik your brain....   I'm trying to come up with solutions (band-aids) to migrate existing M13-T1s and deliver to customers. customer currently has over 20 T1s at location. End equipment is Ethernet based. I was thinking to have all T1s at CO combined via M13, then deliver to customer via one 100M pipe (VLAN). Is this possible?

                • Re: Message Waiting Issue
                  jayh Hall_of_Fame

                  Wow, talk about hijacking a thread! What does this have to do with message waiting? Probably best to start a new discussion.

                   

                  What are the T1s being used for? If PRI or TDM-based services, the most logical would be to use a T3 and muxes at both ends to deliver up to 28 T1s. Otherwise, go straight Ethernet end-to-end. Really need more info as to the application to make a good decision.

                    • Re: Message Waiting Issue
                      rdeed New Member

                      Sorry about the hijack… I’m trying to find a newer T1-mux solution, and avoiding mux at both ends. TDM is at one end, and I’m trying to deliver to near end via ethernet.

                       

                       

                       

                      I will start a new discussion for all to read and share.  Thank You.

                       

                       

                       

                      Richard

                      • Re: Message Waiting Issue
                        rthompson New Member

                        guys,

                             Not sure where this new thread is... but try looking at using Pseudowire...  for that DS1 transport problem.  Adtran MX4xx or bigger stuff is available through RAD